Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Συγχαίρουμε το Δήμο Αγίου Αθανασίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας συγχαίρει θερμά το Δήμο Αγίου Αθανασίου για την μεταφορά των δύο μονάδων παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος από την περιοχή της Λινόπετρας, στην περιοχή του Αγίου Συλά, επιτρέποντας έτσι στους δημότες της περιοχής να «αναπνέουν» επιτέλους, ελεύθερα από οχληρές βιομηχανίες.

Από την πολύχρονη παρουσία των δύο μονάδων στην κατοικημένη περιοχή του Δήμου, ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα το περιβάλλον, η οχληρία ήταν τεράστια, ενώ ήταν αδύνατη και η εκτέλεση έργων, κρατώντας έτσι υποβαθμισμένη την ποιότητα ζωής των δημοτών.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως το παράδειγμα του Δήμου Αγίου Αθανασίου θα ακολουθήσουν και άλλοι Δήμοι, στις περιοχές των οποίων δραστηριοποιούνται βιοτεχνίες και βιομηχανίες οι οποίες προκαλούν απίστευτα προβλήματα τόσο στην ποιότητα ζωής όσο και στην υγεία των δημοτών τους.

Καλούμε τέλος το Υπουργείο Εσωτερικών και το τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως να δείξουν την ίδια αποφασιστικότητά και ευαισθησία και να πάρουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την οριστική και καθολική επίλυση όλων των παρόμοιων προβλημάτων και των υπολοίπων Δήμων της Κύπρου

Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου